keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Kuvia Atlantasta

Kaupunkinäkymä Atlantaan mentäessä. Suuret valtatiet olivat yleensä kuusikaistaisia.

Kaupunkinäkymä Atlantasta. Paljon korkeita pilvenpiirtäjiä siis.

Centennial park eli siis jonkin sortin Olympiakaupungin puisto, jossa oli useita muistomerkkejä vuoden 1996 kesäoöympialaisista. Kuvassa olympiarenkaat, joissa suihkulähteitä, jotka pulputtivat vettä eri rytmeillä. Ennen kuin ehdin mennä renkaiden keskelle, puolet vaatteistani kastui. Onneksi päivä oli lämmin, niin vaatteet kuivuivat nopeasti.

Centennial park - yksi lukuisista olympialaisten muistomerkeistä.

Coca Cola Museum - muutama logo menneiltä vuosilta.

Coca Cola Museum - Eri kuoseilla koristeltuja kokispulloja jättikoossa.

Philips Arena. Oikealla puolella oli CNN:n pääkonttori ja vasemmalla Georgian Dom (kongressitalo, koripallohalli, jossa Atlantan kovin korisjoukkue pelaa).

CNN:n pääkonttori. Sisällä oli myös ensimmäisestä kerroksesta kahdeksanteen kerrokseen vievät rullaportaat. Osallistuimme talokierrokselle, jonka aikana näimme paljon mm. uutisankkureiden studion ja uutishuoneet, joissa tehdään uutisia.

Näkymä pyöreästä Westin hotellista (yksi huippukalliista amerikkalaisista hotelleista). Ylimmässä kerroksessa (72 kerros) oli ravintola, jossa kävimme lounaalla yhtenä päivänä. Ravintolan erikoisuus oli pyörivä lattia, joka kierrätti ruokailijat tunnissa täydet 360 astetta. Kierroksen aikana maha täyttyi todella hyvästä ruoasta ja silmät mahtavasta kaupunkinäkymästä.

Hauska pilvenpiirtäjäpariskunta. Nimesin ne kuninkaaksi ja kunigattareksi.

Stone Mountain Stone Mountain National Parkissa. Kivessä oli ihmisen tekemä kaiverrus kolmesta hevosesta ja ratsastajasta. Kaiverrukseen heijastettiin hieno laseresitys ja lopuksi saimme nauttia todella hienosta ilotulitusshowsta. Voi niitä pikkulapsia ja koiria, jotka oli tuotu mukana. Koirat varmastikin pelkäsivät kuoliaaksi...
Cumberland Falls, Kentucky

2 kommenttia:

  1. Heii, mahtavia kuvia ja on kiva lukea sun kokemuksista! Toivottavasti oot viihtynyt siellä!

    VastaaPoista
  2. Juu, olen viihtynyt kovasti. Nyt vaan on kauheesti tenttejä ja kotiläksyjä, niin vapaa-aikaa jää aika vähän.

    VastaaPoista